cat / es / en

DOC Serveis mèdics és una empresa familiar especialitzada a donar cobertura mèdica a tot tipus d'esdeveniments. Neix amb la intenció de donar un servei de qualitat des d'una visió estrictament mèdica. El fet de portar tants anys en aquest sector ens ha donat experiència treballant en una gran varietat d'actes, des de campionats mundials (Handball 2013), fins a festivals musicals de gran renom internacional (Sònar, Monegros Desert Festival) passant per concerts mítics (Eric Clapton, Aerosmith ...).

DIRECCIÓ

Llorenç Chicote
Daniel Brotons

OPERACIONS

MEDICINA EXTRAHOSPITALARIA

MEDICINA DE L'ESPORT

Ciara Lynch

És l'enllaç directe entre treballadors i clients amb anys d'experiència al sector.  Encarregada del funcionament diari de l'empresa i la distribució de recursos. Més de vint anys d'experiència en el sector sanitari.

Llorenç Chicote Larrègola

És un metge especialitzat en medicina extra hospitalària amb una llarga trajectòria en urgències i emergències. Més de vint anys treballant al Sistema d’Emergències Mèdiques.

Daniel Brotons i Cuixart

És Doctor en Medicina i Especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona. Màster en traumatologia de l’Esport per la UB. President de la Societat Catalana de la Medicina de L’Esport (2006-2011).

Ciara Lynch

NOSALTRES CREIEM EN

EN LA FEINA BEN FETA

TRACTE PERSONALITZAT

NOSTRES PROFESSIONALS

PREVENCIÓ

SEMPRE ES POT MILLORAR

EL PACIENT ÉS HO MÉS IMPORTANT

INTRANET

C/ Pàdua, 29 Esc. Esq. Ent. Primera 08023

Barcelona

676 471 718  -  934 172 457

google +
twitter